Artiklar

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Här hittar du en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa, konferens eller event till miljö och CSR. Filtrera ämnena nedan för att finna det som intresserar just dig.

Filtrera artiklar

Senaste artiklarna


MAT & DRYCK, UNDERHÅLLNING, KULTUR

Vin & vintage på Billingehus

Välkommen till en inspirerande kväll där vi djupdyker i historia, mode och stil. Vad betyder sakta mode, hur vet man när ett plagg är vintage, och hur förlorade färgen sin rikedom? Theresa reder ut begreppen och bjuder in dig till en färgsprakande och glammig värld med vintage och personlig stil. Efter föreläsningen finns tid för frågor medan vi njuter av ett glas vin med tilltugg.
Läs artikel
AKTIVITETER, UPPLEV SKÖVDE, BILLINGEN

Att göra med barn i Skövde och Skara

Besöker du oss med familjen och vill hitta på roliga saker? Närområdet med berget Billingen och Skövde har mycket att erbjuda för både små och stora barn. Även Skara Sommarland är en välkänd destination som ligger bara 20 minuters bilfärd från vårt hotell. 
Läs artikel
Skövde Golfklubb Foto: Jacob Sjoman Västsverige.com
AKTIVITETER, UPPLEV SKÖVDE, BILLINGEN

Golf i Skövde

Ser du fram emot att upptäcka nya golfbanor i oslagbara miljöer? Låt oss visa vägen till golbanor i Skövde och Skaraborg! Läs mer om vilka golfmöjligheter som väntar på dig när du flyttar in hos oss på Billingehus.
Läs artikel
Arne och Maja Sandberg grundare av Billingehus
HISTORIK

Arne och Maja Sandberg – grundare av Billingehus

Arne Sandberg var en ung entreprenör som slumpartat gav sig in i bensinbranschen, ett vägval som kom att förändra hela hans liv. När Arnes första leverans av bensin anlände till Fredrikstad 1960 stod där en ung fotograf från Expressen utsänd för att dokumentera det hela. Hennes namn var Maja.
Läs artikel
Naturen utanför Billingehus
BILLINGEN

Berget Billingen

Berget Billingen är ett av Västergötlands femton platåberg, ett naturområde som sträcker sig över Skövde, Skara och Falköping kommun. Närmast är Skövde.
Läs artikel
Hotellrum på Billingehus
HOTELLET

Allt du behöver veta under din vistelse

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation. Vi hoppas att du, oavsett anledning till ditt besök, kommer att njuta av vår miljö, mat och omtanke. Vi finns här för dig om du behöver vår hjälp.

Läs artikel