Dryck

En måltid hos oss är inte komplett utan något gott i glaset. I vår vinlista hittar du goda viner från välkända och små producenter. Ölen i glasen kommer från både lokala och internationella bryggerier och självklart har vi ett brett alkoholfritt utbud att fresta med. Behöver du hjälp med rätt dryck till maten så är vår kunniga personal redo att guida dig genom vårt breda utbud av drycker.

DRYCK PÅ BILLINGEHUS


Vinkällare

Chambre séparée

Har ni ett önskan att sitta lite avsides för er själva, eller tror ni att andra tycker att ni minsann borde sitta separat. Då ska ni boka ett av våra två chambre séparée. Vinoteket är perfekt för det viktiga lunchmötet eller för en vinprovning med sina 12 stolar. Och Salongen lämpar sig ypperligt för det lilla bröllopet eller att samla hela släkten med sina 30 sittplatser.

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg.