Proud with Passion - vår egen kvalitetsstämpel

För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb – det är en stor del av livet. Arbetet är en del av en spännande resa, utveckling och upplevelser. Det är för att förverkliga våra gästers förväntningar vi brinner och finns här. Vi bjuder på det som förväntas och lite till, vi bjuder på leendet, den lilla överraskningen och upplevelsen.

Personalen är vår styrka

Personalen som jobbar på våra hotell inom Lotus Hotel Group är den viktigaste och käraste tillgången. Inga tapeter, varma källor eller desserter i världen kan mäta sig med det varma bemötande vi har mot både våra gäster och mot varandra. 

Proud with Passion är vår egen kvalitetsmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga. Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. 

Värdskap & service utöver det vanliga

Med bästa tänkbara värdskap ska vi ge varje gäst, leverantör och kollega ett möte utöver det vanliga. Vi ska värna om våra yrkestraditioner och kulturen på våra destinationer för kommande generationer. Tillsammans ska vi utveckla våra hotell till de bästa som de någonsin kan bli.

Nomineringar för extra bra service

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort om de gett extra bra service till en gäst. Detta för att uppmärksamma varandra och ge varandra beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap. Det skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet.

Läs mer om oss


Kom och jobba med oss!

I juni 2023 öppnade vi upp dörrarna för Billingehus igen! Vår destination erbjuder en variation av tjänster inom hotell, upplevelse, mat, dryck, wellness, möten, event, hälsa och aktiviteter.

Destinationen växer allt eftersom och tjänster annonseras ut löpande. Finns inte den tjänst du är intresserad av är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan.

Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. I vår familj ingår ett av Sveriges äldsta hotell och två av landets mest omtyckta spadestinationer. Nu välkomnar vi även den modernistiska pärlan Hotel Billingehus till hotellfamiljen!
Arne Sandberg vid bygget av Billingehus

Historien om Billingehus

Idén om Billingehus kom till liv som en del av en större dröm – den om ett friluftsparadis på berget Billingen. Entreprenören Arne Sandberg och hans fru Maja hade en vision om att få skapa en träffpunkt för rekreation där motion och avkoppling gick hand i hand. En mötesplats för Skövdebor såväl som tillresta med syftet att ta hand om hela människan. En plats att råda bot på stress och en plats ”för själ och hjärta”.