Aktivitet & Outdoor

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men det bästa hittar du faktiskt på baksidan. Runt knuten finns mängder av aktiviteter som mountainbike, längdskidåkning och otroliga vandringsleder som bjuder på både äventyr och vackra vyer under årets alla säsonger. Skövde och Skaraborg erbjuder även ett rikt kulturliv med mycket att uppleva för alla åldrar och intressen. 

Par som vandrar på Billingen

Vandringslycka

Pris från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka! 
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Pris från 1225:-/person
Vårt hotell ligger på berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med ledavgift, middag, övernattning och frukost. 
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Pris från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.
Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Pris från 1790:-/person
Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa. Njut av en god middag, övernattning och frukostbuffé. 
Erbjudande med 3–4 nätter
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2620:-/person
Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt. Boka hemester med tre till fyra övernattningar, en halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag och en bistrorätt.
Erbjudande med 6 nätter
Juniorsvit på Billingehus

Stanna längre

Pris från 5090:-/person
På Billingehus finns ett rikt utbud av aktiviteter och utflyktsalternativ. Stanna i sex nätter och upplev mer! En halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag, bistrorätt och lunch.

Upptäckarglädje

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
4–6 okt

Yoga- & vandringshelg

Pris från 2845:-/person (4250:- inkl logi)
Följ med på en långhelg med god mat, spa, yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.