Alla erbjudanden

Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få precis en så härlig vistelse hos oss som du önskar. Välj om du vill förgylla din hotellweekend med en god middag, någon rolig aktivitet på berget eller en golfrunda med vännerna.

Filtrera erbjudanden

Våra mest populära erbjudanden


Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Från 1790:-/person

Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa.

  • En övernattning med frukostbuffé
  • Fika, take away-lunch och 3-rätters middag
  • Tillgång till Earth Spa under hela din vistelse
Kvinna vilar på spa

Lilla Spaupplevelsen

Från 1490:-/person

Boka in ett dygns välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med ny energi.

  • En övernattning med frukostbuffé
  • En 3-rätters middag
  • Tillgång till Earth Spa under hela vistelsen
Sittgrupp i lobbyn på Billingehus

Bo & Bubbel

Från 1390:-/vuxen

En festlig kväll och låång sovmorgon väntar! Checka in, njut, ät gott och checka ut extra sent.

  • En övernattning med frukostbuffé
  • Ett glas bubbel och en 2-rätters middag 
  • Tre timmar på Earth Spa på ankomstdagen
Övriga erbjudanden

Kvinna som vilar i varma källor på spa

Stora Spaupplevelsen

Från 2980:-/person
När du vill koppla av och njuta lite mer av allt – då gör du rätt i att boka detta paket. Du får två sköna övernattningar med goda middagar och gott om tid att koppla av på spa.
Par som vandrar på Billingen

Vandringslycka

Från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka!
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Från 1225:-/person
Vårt hotell ligger på berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med ledavgift, middag, övernattning och frukost.
ERBJUDANDE MED 3–4 NÄTTER
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Från 2620:-/person
Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt. Boka hemester med tre till fyra övernattningar, en halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag och en bistrorätt.
Erbjudande med 6 nätter
Juniorsvit på Billingehus

Stanna längre

Från 5090:-/person
På Billingehus finns ett rikt utbud av aktiviteter och utflyktsalternativ. Stanna i sex nätter och upplev mer! En halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag, bistrorätt och lunch.
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Mingel fest bubbel

Fira!

Från 1645:-/vuxen
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Njut av en lyxig hotellvistelse med bubbel, fruktfat, 3-rätters middag och skön avkoppling på spa.
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.
Golf och spa på Billingehus

Golf & Spa

Från 2045:-/person
Varför välja när du kan få det bästa av två världar? I detta sköna paket får du förutom en dag på golfbanan, middag och övernattning även tid att varva ner på spa.

Upptäckarglädje

Från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.

Livsnjutaren

Från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Par på hotellrum

Romantikern

Från 2190:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och avkoppling på spa.
Extra mycket tid på spa!

Vardagslyx

Från 1590:-/person
När livet går i ett – ge dig själv tid för egen tid, eller "tillsammanstid" med någon du tycker om. Checka in, njut av god mat, koppla av på Earth Spa och lämna vardagen ett dygn.
Badrock på spa och en bistrorätt

Spa & Bistro

Från 1190:-/person
Ett förmånligt paket där du får lite lagom av allt – en god bistrorätt, några timmars skön avkoppling på spa, en god natts sömn och frukostbuffé.
23 aug
Vingals i lobbyn

Vinprovning – Vin till skaldjur

Från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Vad väljer jag för vin till de olika skaldjuren? Vad ska jag ta hänsyn till och kan man dricka rött vin till hummer? Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukost.
20 sept

Vinprovning – Skogens Guld

Från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Höst och tid för svamp! Men vad ska man tänka på när man ska välja dryck till svamp? Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukost.
4–6 okt

Yoga- & vandringshelg

Från 2845:-/person (4250 inkl. logi)
En långhelg med god mat, spa, yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.
11 okt
Vinkällare

Vinprovning – Tour de France

Från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Vad är det som är så speciellt med en flaska Bordeaux och varför är viner från Bourgogne så extremt dyra? Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukost.
22 nov
Två glas med mousserande vin

Vinprovning – Champagne

Från 1995:-/person (enbart provning 825:-)
Följ med på en resa genom bubblornas förtrollade värld och upptäck magin i champagne. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Frukost på sängen

Vi sa JA!

Från 1745:-/person
Checka in i ett av våra finaste rum och vila ut efter bröllopsfirandet. Njut av lyxen att bli extra bortskämda med välkomstgåva, frukost på rummet och avkoppling på Earth Spa.
ERBJUDANDE 24 juni–17 augusti
Varm källa på Earth Spa Billingehus

ICA Spapaket – Sommar

Från 1390:-/person (ord. från 1825:-)
Ett erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning med härlig frukostbuffé, en 2-rätters middag, lunch, tillgång till gym och skön avkoppling på Earth Spa.
Spa och bistrorätt

Fånga Dagen

Från 695:-/person
Ge dig tid för egen tid. Njut av tvagning, varma bad, bastur, aktiviteter och skön avkoppling på Earth Spa. Avsluta med en god bistrorätt i Uno Bar & Bistro.
Namaste yoga i badrock på spa

Bara Vara

Från 495:-/person
Välkommen till en jordande upplevelse – njut av en halvdag på Earth Spa med tvagning, varma bad, bastur och skön avkoppling.

Spa & Picknick

Från 625:-/person
Njut av en skön stund på Earth Spa och avsluta eller börja dagen med en skön promenad i skogen. Du får med dig vår picknick-ryggsäck med en god lunch och kaffe.

Spa & Bowl

Från 590:-/person
Välkommen till en skönare lunchpaus. Njut av tvagning, varma bad, bastur och avkoppling på Earth Spa. Välj om du vill starta eller avsluta med en god bowl till lunch.
Frukost på Billingehus

Morgonro

Från 595:-/person
Starta dagen med vår goda frukostbuffé och fyll på med energi från grunden. Sedan har du fyra timmar att njuta av tvagning, varma bad, bastur, och skön avkoppling på Earth Spa.
Kvinna vilar på spa

Hela dig, Hela dagen

Från 950:-/person
En heldag på spa med tid för hela dig – njut av varma bad, avkopplande bastur och välgörande yoga. När du vill ha en paus är du välkommen upp för en god lunch i Sandbergs Matsal.
Massage på spa Billingehus

Hela dig, Hela dagen lyx

Från 1475:-/person
Njut en hel dag på spa med varma bad, bastur, välgörande yoga och avkoppling. En skön 30-minuters spabehandling fulländar vistelsen. En god lunch serveras i Sandbergs Matsal.
Kan bokas från 12 aug
Dagens lunch på Billingehus

Lunchbadet

Från 625:-/person
Välkommen till en skönare lunchpaus. Njut av tvagning, varma bad, bastur och avkoppling på Earth Spa. Välj om du vill starta eller avsluta med en god lunch, serverad i vår matsal.