Alla erbjudanden

Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få precis en så härlig vistelse hos oss som du önskar. Välj om du vill förgylla din hotellweekend med en god middag, någon rolig aktivitet på berget eller en golfrunda med vännerna.

Tips! Du hittar lättare bland våra erbjudanden om du väljer den kategori du är intresserad av ovan.

Våra mest populära erbjudanden

20 & 21 okt
Jessica Andersson

Jessica Andersson 5.0 Jubileumsshow

Från 1045:-/person (inkl. logi 1990:-/person)
Jessica Andersson firar 20 år som artist och att hon fyller 50. Hon firar i hemstaden Skövde, med en jubileumsshow på Billingehus där allting startade ... och du är inbjuden!
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Vandring Vallebygd Skövde Foto: Roger Borgelid/Vastsverige.com

Vandringslycka

Från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka!
Övriga erbjudanden

Moules frites bistromeny

Bistropaket

Från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.
Zipline på Upzone höghöjdsbana

Upptäck berget

Från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
Ett paket för dig som vill vara aktiv utomhus – på berget, vid sjön, eller kanske utmana dig med en hisnande aktivitet i luften? Övernattning, take away, middag och frukost.
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.
13–15 OKT

Yoga- & vandringshelg

Från 3195:-/person (dagpaket 1295:-)
Följ med på en långhelg med yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.
Mingel fest bubbel

Fira!

Från 1290:-/person
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Fira på tu man hand eller bjud med nära och kära. Njut av en lyxig hotellvistelse med en god middag.

Livsnjutaren

Från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Från 1545:-/person
Vid vårt hotell ligger berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med MTB-hyra, middag, övernattning och frukost.
Par på hotellrum

Romantikern

Från 1890:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och frukostbuffé.

Jul på Billingehus

Från 1390:-/person
Fira in julen med oss på Billingehus och checka in för festliga och sköna dagar. Julens favoriter dukas upp, med ett genomgående stolt mathantverk. Toppa vistelsen med god frukost.
Vinprovning 17 nov

Sherryprovning

Från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Välkommen till Billingehus och en extra härlig och lärorik vistelse! Denna kväll får du lära dig mer om sherry. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Vinprovning 15 dec
Vin lagrade på hylla

Vinets historia & ursprung

Från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Vill du lära dig mer om vinets ursprung och smaka på några av de äldsta vinerna i världen? Då är den här vinprovningen något för dig! Övernattning, 2-rätters middag och frukost.
ERBJUDANDE MED FYRA ÖVERNATTNINGAR
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Från 2590:-/person
Till Billingehus har lokalbor och långväga resenärer vallfärdat sedan 1970 för den sköna avslappningen. Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt.
Frukost på sängen

Vi sa JA!

Från 1590:-/person
Checka in i ett av våra finaste rum och vila ut efter bröllopsfirandet. Njut av varandra, och lyxen av att bli lite extra bortskämda med välkomstgåva och frukost på rummet.
Vinprovning 13 okt – FULLBOKAT

Änkorna i Champagne

Från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Välkommen till Billingehus och en extra härlig och lärorik vistelse! Denna kväll får du lära dig mer om champagne. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.