Ge bort en upplevelse till den som redan har allt

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – mysiga hotellövernattningar, spännande evenemang och goda middagar i vår restaurang. Dessutom väntar ett helt berg med äventyr utanför. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet.

Tips på innehåll i julklapparna


Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.
Par på hotellrum

Romantikern

Pris från 1890:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och frukostbuffé.
Boka med snögaranti
Längdskidåkning på Billingen Foto: Alexander Arnholm Vastsverige.com

Skidglädje på berget

Pris från 1245:-/vuxen & 610:-/barn
Med vårt skidpaket kan du välja om du vill ta en tur i spåret eller susa nerför Billingebacken. Efter en frisk dag på berget väntar en god middag, mys, övernattning och frukostbuffé.
Människor som yogar i grupp

Yoga på Billingehus

Pris: 220:-/klass eller 1900:- för 10-kort
2024 startar vi upp med sköna klasser i morgon- och kvällsyoga. Det blir allt från lugna och grundande, till aktiva och energigivande yogaklasser. Beställ ett presentkort till någon som du tror skulle må bra av att varva ner med sköna yogaklasser hos oss. 

Vinprovningar

Pris från 1795:-/vuxen (enbart provning 625:-)
Våra vinprovningar har varit väldigt uppskattade och nu har vi släppt nya vinprovningspaket för 2024. Vi provar allt från vin och choklad till italienska viner, cava och roséviner. Vilken vill du helst ge bort till någon i julklapp, och kanske följa med själv?

Mat & dryck på vårt hotell


Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.


Överraska med en mysig övernattning på Billingehus

Alla våra hotellrum har hög mysfaktor och du kan välja bland olika rumskategorier med varierande storlek och egenskaper. När du ger bort en övernattning kan vi tipsa om att boka ett av våra finaste hotellrum – superior eller juniorsvit.

Cosy hotellrum på Billingehus

Cosy

Minsta rummet med högsta mysfaktorn

Innehåller det mesta du behöver i ett mindre format. Ett dubbelrum för två som vill vara nära eller ett enkelrum för dig som önskar lite extra utrymme. Rummet är 15 kvm stort, med en skön 160 cm kontinentalsäng från Elite sängar.

Deluxe hotellrum med bastu

Deluxe

När du vill ha mer av det mesta

Ett lyxigare rum med allt du "villhöver". Vilken blir din favorit? Rum med egen bastu eller ett 70-talsrum med grammofonspelare och discokula? För maxad romantik - välj himmelssäng eller badkar mitt i rummet. Våra Deluxe-rum har en 200 cm bred kontinentalsäng från Elite sängar. 

Juniorsvit på Billingehus

Juniorsvit

När endast det bästa är gott nog

Kliv in i vardagsrummet med egen bar och njut av extra allt. Gott om plats, två badrum och maxad hotellkänsla. Våra juniorsviter är belägna med en vacker utsikt mot skogen, är 50 kvm och har en 200 cm bred kontinentalsäng från Elite sängar. 

Till den som inte behöver något

ETT PRESENTKORT – FYRA HOTELL – MÅNGA UPPLEVELSER
Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Våra presentkort kan även användas på våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia SpaArken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.