Vårt serviceutbud

När du besöker oss vill vi att du ska kunna njuta till fullo. För dig som helst inte lämnar rummet finns det en mängd bekvämligheter som gör din vistelse extra flärdfull. Kanske vill du redan när du checkar in mötas av blommor eller en flaska bubbel på rummet? Tillhör du den rastlösa sorten så finns det mycket att uppleva på och runt hotellet. Här kan du läsa om det serviceutbud och faciliteter som erbjuds när du bor hos oss på Billingehus – en plats med nära till allt, förutom vardagen.

Överraska med något extra

Välkomstpaket på hotellrummet

Det är något speciellt med att komma in på rummet och mötas av något mer än bara ett fint rum. Överraska med en bukett blommor, choklad eller en flaska champagne. Naturligtvis finns även alkoholfria alternativ. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst. 

Observera att detta måste beställas senast 24 timmar innan ankomst. Vid beställning närmre inpå, eller om du har andra önskemål, kontakta oss på tel: 0500-44 57 00 eller mail info@billingehus.com.

Fruktfat på Arken Hotel & Art Garden Spa

Fruktfat med choklad

Pris: 195:-

Ett läckert fruktfat och choklad fint inpackat i cellofan. 

Uppge kod "VIP6B" när du beställer.

Röda rosor

10 röda rosor

Pris: 595:-

Överraska med tio röda rosor på rummet. Självklart går det bra att önska en annan färg på rosorna.

Uppge kod "ROSORB" när du beställer.

VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

1/2 flaska mousserande vin och choklad

Pris: 295:-

En halv flaska husets mousserande vin och choklad på rummet vid ankomst

Uppge kod "VIP2B" när du beställer.

Uppgradera din vistelse

När du bokar ett av våra paketerbjudanden online kan du uppgradera ditt rum, eller beställa till en extra rätt. Det går också bra att kontakta oss på tel: 0500-44 57 00 eller mail. 

Juniorsvit på Billingehus

Välj ett extra fint hotellrum

Uppgradera till deluxe eller svit

Gör din vistelse ännu lyxigare i något av våra finaste rum. Att uppgradera rummet kostar från 100:-/person och natt. Tilläggen baseras på paketets grundpris i superiorrum och kan väljas till alla våra paket.

Dessert

Beställ en extra rätt eller måltid

Uppgradera middagen eller avsluta vistelsen med lunch

Gör middagen lite lyxigare och beställ en extra rätt till den redan bokade paketmenyn. Eller vill du kanske avsluta vistelsen med lunch? Boka online eller säg till oss vid bokning så löser vi det.


Relaterade erbjudanden:
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.

Upptäckarglädje

Från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.