Uno – Bar & Bistro

Mat smakar inte bäst utomhus. Mat smakar bäst när du kommer in i värmen efter en dag utomhus. Och allra helst i goda vänners sällskap inne på Uno. I fotspåren av atleter, långresta äventyrare och lokalbor kan du koppla av och värma dig med en kaffe hela dagen. Vill du hellre släcka din törst med något kallt så går det minst lika bra. Här är det inte ovanligt att gästerna tar ett glas bubbel till den varma mackan.

Här är du välkommen på drop-in! 

Bistromeny

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby och njut av både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. I vår bistromeny finns det något för alla. Smaklig måltid!

Bistromenyn serveras måndag–fredag kl. 14–22 och lördag kl. 16–22. 
Midsommarafton från kl. 12.

Uno bar & bistro miljöbild

Uno vem?

Nej inte vem. Utan vad. Namnet Uno är en hommage till bensinkedjan Uno-X. Samma bensinbolag som Arne Sandberg startade och drev i Sverige under 60-talet. Och som även blev startskottet för byggandet av Billingehus när han sålde Uno-X 1967.

UnoX tidningsurklipp historik

Hotellerbjudanden med bistrorätt


Badrock på spa och en bistrorätt

Spa & Bistro

Pris från 1190:-/person
Ett förmånligt paket där du får lite lagom av allt – en god bistrorätt, några timmars skön avkoppling på spa, en god natts sömn och frukostbuffé.
Spa och bistrorätt

Fånga Dagen

Pris från 695:-/person
Ge dig tid för egen tid. Njut av tvagning, varma bad, bastur, aktiviteter och skön avkoppling på Earth Spa. Avsluta med en god bistrorätt i Uno Bar & Bistro.
Erbjudande med 3–4 nätter
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2620:-/person
Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt. Boka hemester med tre till fyra övernattningar, en halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag och en bistrorätt.

Mat & dryck på Billingehus


Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.

Vinglas

Dryck på Sandbergs

En måltid hos oss är inte komplett utan något gott i glaset. I vår vinlista hittar du goda viner från välkända och små producenter. Ölen i glasen kommer från både lokala och internationella bryggerier och självklart har vi ett brett alkoholfritt utbud att fresta med.

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.