Bar Arne

Om Billingehus tar dig lite närmare himlen så låter Bar Arne dig smaka på himmeln. Det här är baren där du gärna slår dig ner för ytterligare en aperitif, kall pilsner eller ett glas BillingeHusets röda. I sköna fåtöljer samsas historier, skratt och förväntningar. Kanske avslutar du en fantastisk dag här, eller skålar in en oförglömlig kväll där ett besök i Sandbergs restaurang väntar. 

Bord med utsikt på Bar Arne

Vem är Arne?

Arne Sandberg är entreprenören som tillsammans med sin fru Maja skapade Billingehus. En destination att samlas vid i goda vänners lag där avkoppling gick hand i hand med motion. Vår matsal har fått namn efter paret. I hörnet av matsalen och på platsen med den finaste utsikten tänker vi lite extra på Arne.

Arne och Maja Sandberg grundare av Billingehus

Mat & dryck på Billingehus


Skål med vinglas på Billingehus

After work på Billingehus

I över 50 år har våra gäster lutat sig tillbaka i sköna fåtöljer efter en dag i skogen, backen eller på jobbet för att varva ned för att senare slå klackarna i taket eller avsluta kvällen i matsalen. Och det ska de får göra i minst 50 år till. Välkommen till schlättas godaste drinkar och en fantastisk stämning.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.