Middag på Sandbergs

Stanna inne och njut av det där ute. Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar. 

Varmrätt fisk på Sandbergs restaurang
Förrätt på Sandbergs restaurang
Dessert Camenbert på Sandbergs restaurang
Förrätt med morot på Sandbergs restaurang
Förrätt på tallrik med utsikt
Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang
Förrätt på Sandbergs
Dessert på Sandbergs restaurang
en meny komponerad med kärlek

À la carte meny

Med kärlek för vårt hantverk och respekt för våra lokala råvaror levererar vi en smakupplevelse för både stora och små. Välkommen till det nya vardagsrummet på Billingehus. 

För våra små gäster upp till 12 år finns en separat barnmeny. Det går även bra att beställa en mindre portion av rätterna från à la carte menyn för halva priset.  

Presentkort på Billingehus

Tips till alla hjärtans dag, fars dag och alla andra viktiga dagar – ge ett presentkort på en middag

Vi har fina presentkort som garanterat uppskattas när du vill ge bort något annat än prylar. Vad kan väl vara bättre än en god middag i vår restaurang, med en vidunderlig utsikt över Skövde? 

Mer mat & dryck på Billingehus


Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.