Middag på Sandbergs

Stanna inne och njut av det där ute. Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar. 

Varmrätt fisk på Sandbergs restaurang
Förrätt på Sandbergs restaurang
Dessert Camenbert på Sandbergs restaurang
Förrätt med morot på Sandbergs restaurang
Förrätt på tallrik med utsikt
Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang
Förrätt på Sandbergs
Dessert på Sandbergs restaurang
en meny komponerad med kärlek

À la carte meny

Med kärlek för vårt hantverk och respekt för våra lokala råvaror levererar vi en smakupplevelse för både stora och små. Välkommen till det nya vardagsrummet på Billingehus. Vår à la carte meny serveras måndag–lördag kl. 18–22. Välkommen!

Presentkort på Billingehus

Tips till alla hjärtans dag, fars dag och alla andra viktiga dagar – ge ett presentkort på en middag

Vi har fina presentkort som garanterat uppskattas när du vill ge bort något annat än prylar. Vad kan väl vara bättre än en god middag i vår restaurang, med en vidunderlig utsikt över Skövde? 

Mat & dryck på Billingehus


Moules frites bistromeny

Bistromeny

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby och njut av både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. I vår bistromeny finns det något för alla – och köket har öppet hela kvällen.

Vin och snacks på Uno bar & bistro

Uno - Bar & Bistro

Mat smakar inte bäst utomhus. Mat smakar bäst när du kommer in i värmen efter en dag utomhus. Och allra helst i goda vänners sällskap inne på Uno. På bistromenyn finns någonting för alla och köket har öppet hela kvällen.

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.