Billingehus frukost

Pricken på i:et efter en god natts sömn är en uppdukad och utsökt frukost. I vår matsal hittar du varma och kalla godsaker som låter dig starta dagen på bästa möjliga sätt innan du susar ner i pisten, springer in i skogen eller hoppar i poolen. Då vi föredrar att ta tillvara på det som säsongen erbjuder kan utbudet variera.  

Frukost på Billingehus

Hotellfrukost med något för alla

Få en bra start på dagen. En frukost på Billingehus består av en välfylld frukostbuffé som garanterat lämnar dig med god energi att ta dig an dagens äventyr. Nybakat bröd, mängder av pålägg, yoghurt, müsli och gröt är några av de saker som dukas upp på vår hotellfrukost. Vi vågar lova att det finns något för alla.

Frukostbuffé alla dagar i veckan

Vår frukostbuffé serveras alla dagar och ingår när du bor på hotellet.

Ordinarie frukosttider: 

Måndag–fredag kl. 06.30-09.30
Lördag–söndag samt helgdagar kl. 07.30-10.30

 

Frukost för dig som inte bor hos oss

Bor du inte på hotellet men vill ändå lyxa till det med en hotellfrukost? Välkommen i mån av plats för drop in. Betala i receptionen vid ankomst. 

Pris: 175:-/vuxen och 10:-/år för barn 0–12 år.

Läs mer

Boka en hotellupplevelse med frukost


Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Zipline på Upzone höghöjdsbana

Upptäck Berget

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
Ett paket för dig som vill vara aktiv utomhus – på berget, vid sjön, eller kanske utmana dig med en hisnande aktivitet i luften? Övernattning, take away, middag och frukost.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.