Lediga jobb

Nu har vi äntligen öppnat upp dörrarna för Billingehus igen! Destinationen kommer att erbjuda en variation av tjänster inom hotell, upplevelse, mat, dryck, wellness, möten, event, hälsa och aktiviteter. Vi kommer att annonsera ut tjänster löpande. Finns inte den tjänst du är intresserad av är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan så hör vi av oss om din profil matchar med någon av våra kommande tjänster.

 

NU SÖKER VI NYA KOLLEGOR TILL NEDAN TJÄNSTER:


 

Förmåner du får som anställd hos oss:


Trygga anställningsförhållanden

Trygg anställning

Företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF, vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare. 

Inspirerande miljö

Vårt hotell erbjuder en inspirerande miljö med härliga kollegor. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer. 
Kvinna i gymmet på asia spa

Friskvårdsbidrag

Som anställd får du ett friskvårdsbidrag. Du får även andra fina förmåner samt möjlighet att delta i gemensamma friskvårdsaktiviteter. 

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas. Detta gäller både inom företaget i form av att prova på olika avdelningar och internutbildningar, men även externt i form av kurser och seminarier i de fall tjänsten kräver det. 

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost till förmånliga priser i mån av plats. Du får dessutom rabatt på produkter och tjänster i huset.
Förmåner försäkring och tjänstepension

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada m.m. 

Vill du jobba inom hotell, konferens, spa eller restaurang i Skövde?

På Billingehus och inom Lotus Hotel Group arbetar vi alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och helst överträffa gästens förväntningar på våra tjänster. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. Vi fokuserar alltid på att jobba hållbart, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer. Tycker du det låter bra? Då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!

Läs mer om oss


Proud with passion pin

Proud with Passion

Proud with Passion är vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga, för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!
Arne Sandberg vid bygget av Billingehus

Historien om Billingehus

Idén om Billingehus kom till liv som en del av en större dröm – den om ett friluftsparadis på berget Billingen. Entreprenören Arne Sandberg och hans fru Maja hade en vision om att få skapa en träffpunkt för rekreation där motion och avkoppling gick hand i hand. En mötesplats för Skövdebor såväl som tillresta med syftet att ta hand om hela människan. En plats att råda bot på stress och en plats ”för själ och hjärta”.

Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. I vår familj ingår ett av Sveriges äldsta hotell och två av landets mest omtyckta spadestinationer. Nu välkomnar vi även den modernistiska pärlan Hotel Billingehus till hotellfamiljen!