Lunch på Billingehus

Lunchen är godast med vacker utsikt och på hög höjd. Välkommen upp till Billingehus för att njuta av god mat i härlig miljö i Sandbergs matsal. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kötträtt, en vegetarisk rätt samt veckans fångst. 

Dagens lunch alla dagar

Välkommen in på dagens lunch måndag till fredag kl. 11.30–14.00, samt helglunch lördag och söndag kl. 12.00–15.00. 

Soppa, sallad, bröd, bordsvatten, kaffe och en hisnande utsikt ingår alltid när du äter lunch hos oss på Billingehus.

Pris: 185:-

Server time: 2024-03-02 12:22:34

Njut av en god dagens lunch i Skövde

Förgyll vardagen och väck smaklökarna till liv med en vällagad lunch högst upp på Billingen i Skövde. Här dukas dagens vegetariska, kött- eller fiskrätt upp baserat på det bästa säsongen har att erbjuda. 

Bord i restaurangen med utsikt

Kombinera en promenad på Billingen med en god helglunch på lördag eller söndag

Hos oss kan du avnjuta en god lunch även på helgen. Lördagar och söndagar serveras en härlig helglunch kl. 12.00–15.00, som med fördel kan avnjutas före eller efter en skön promenad, eller något annat äventyr på berget. Som vi brukar säga "Mat smakar bäst när du kommer in efter en dag utomhus". Välkommen in!

Mer om mat & dryck hos oss


Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.