Lunch på Billingehus

Lunchen är godast med vacker utsikt och på hög höjd. Välkommen upp till Billingehus för att njuta av god mat i härlig miljö i Sandbergs matsal. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kötträtt, en vegetarisk rätt samt veckans fångst. 

Dagens lunch alla dagar

Dagens lunch har sommaruppehåll till och med 9 augusti. Under sommaren kan du beställa goda rätter från vår bistromeny, alla dagar från kl. 14.00.

Njut av en god dagens lunch i Skövde

Förgyll vardagen och väck smaklökarna till liv med en vällagad lunch högst upp på Billingen i Skövde. Här dukas dagens vegetariska, kött- eller fiskrätt upp baserat på det bästa säsongen har att erbjuda. 

Bord i restaurangen med utsikt

Kombinera en promenad på Billingen med en god helglunch på lördag eller söndag

Hos oss kan du avnjuta en god lunch även på helgen, som med fördel kan avnjutas före eller efter en skön promenad, eller något annat äventyr på berget. Som vi brukar säga "Mat smakar bäst när du kommer in efter en dag utomhus". Välkommen in!

Under sommaren har vi inga luncher men du kan beställa goda rätter från vår bistromeny ›

Kombinera lunchen med ett härligt dopp på spa


Kan bokas från 12 aug
Dagens lunch på Billingehus

Lunchbadet

Pris från 625:-/person
Välkommen till en skönare lunchpaus. Njut av tvagning, varma bad, bastur, aktiviteter och avkoppling på Earth Spa. Välj om du vill starta eller avsluta med en god lunch, serverad i vår matsal.
Kvinna vilar på spa

Hela dig, Hela dagen

Pris från 950:-/person
En heldag på Earth Spa med tid för hela dig – njut av tvagning, varma bad, avkopplande bastur, aktiviteter och skön avkoppling. När du vill ha en paus är du välkommen upp för en god lunch i Sandbergs Matsal.
Massage på spa Billingehus

Hela dig, Hela dagen Lyx

Pris från 1475:-/person
Njut en hel dag på spa med varma bad, bastur, välgörande yoga och avkoppling. En skön 30-minuters spabehandling fulländar vistelsen. En god lunch serveras i Sandbergs Matsal.

Mer om mat & dryck hos oss


Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.