Övernattning med mat & dryck

För att ytterligare förgylla din vistelse hos oss erbjuder vi gärna paket där vi kombinerar en övernattning med god mat och dryck. Det kan vara allt från paket med goda middagar till spännande temamiddagar och öl- eller vinprovningar.

Livsnjutaren

Pris från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.

Midsommar på Billingehus

Pris från 1690:-/vuxen & 745:-/barn
Checka in hos oss i midsommarhelgen – njut av god mat, mysig miljö och härliga naturupplevelser på berget Billingen. En övernattning, lyxig midsommarlunch, 2-rätters middag och frukost.
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Par på hotellrum

Romantikern

Pris från 2190:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och avkoppling på Earth Spa.
Fredagar
Sittgrupp i lobbyn på Billingehus

Bo & Bubbel

Pris från 1390:-/person
En perfekt getaway! Checka in, njut av ett glas bubbel, tre timmar på Earth Spa och en 2-rätters middag. Sov länge, ät en lyxig hotellfrukost & checka ut extra sent.

Midsommar på spa

Pris från 2090:-/person
Välkommen till oss i midsommar och njut av god mat, hotellmys och skön avkoppling på Earth Spa! Starta eller avrunda vistelsen med en lyxig midsommarlunch. Välj 1–2 nätter.
Mingel fest bubbel

Fira!

Pris från 1645:-/person
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Njut av en lyxig hotellvistelse med bubbel, fruktfat, 3-rätters middag och skön avkoppling på spa.