Övernattning med mat & dryck

För att ytterligare förgylla din vistelse hos oss erbjuder vi gärna paket där vi kombinerar en övernattning med god mat och dryck. Det kan vara allt från paket med goda middagar till spännande temamiddagar och öl- eller vinprovningar.

10 & 11 maj
Tommy Nilsson

Exclusive Dinnershow – Tommy Nilsson

Pris: från 1390:- (2190:-/person inkl. logi)
Upplev Tommy Nilssons unika röst och fantastiska låtskatt i ett sammanhang utöver det vanliga. Det blir en helkväll där god mat, miljö, dryck och musik kommer att skapa magi.

Livsnjutaren

Pris från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Spa ingår från 10 maj
Par på hotellrum

Romantikern

Pris från 1890:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och frukostbuffé.
Fredagar – Spa ingår från 10 maj
Sittgrupp i lobbyn på Billingehus

Bo & Bubbel

Pris från 1190:-/person
En perfekt getaway! Checka in, njut av ett glas bubbel och två goda rätter i Sandbergs Matsal. Sov länge, ät en lyxig hotellfrukost & checka ut extra sent.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.
Vinprovning 15 mars - Fullbokat
Vin mingel

Giro d'Italia

Pris från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Häng med på en italiensk smakresa där vi provar viner från norr till söder. Kanske hittar du en ny italiensk favorit? Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Vinprovning 19 april

Cava, från utskällt till toppkvalitet

Pris från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Cava har idag högre krav än Champagne och det märks på kvalitén som släpps. Sommelier Mia Buchmann, berättar mer om detta. Vinprovning med middag, övernattning och frukost.
Vinprovning 17 & 31 maj
Servering av rosévin

5 shades of pink

Pris från 1795:-/person (enbart provning 625:-)
Upplev en varierad palett av smaker och färger, från den blekaste ljusrosa till ljusa röda. Viner från Rivieran till Rioja. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukost.
Spa ingår från 10 maj
Mingel fest bubbel

Fira!

Pris från 1290:-/person
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Fira på tu man hand eller bjud med nära och kära. Njut av en lyxig hotellvistelse med en god 3-rättersmiddag.
Erbjudande med fyra övernattningar
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2590:-/person
Till Billingehus har lokalbor och långväga resenärer vallfärdat sedan 1970 för den sköna avslappningen. Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt.