Sandbergs matsal

I över 50 år har Billingehus varit en välkänd mötesplats för mat, dryck och nöje och nu är det dags för nästa kapitel av goda upplevelser! Vårt kök serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i Västgötaslättens matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda, med omsorgsfullt utvalda råvaror på tallriken.

Sandbergs matsal har öppet måndag till lördag, från frukostgranola till kvällsskaffning.

À la carte meny Sandbergs matsal Billingehus

À la carte

Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar.

Vinglas

Dryck på Sandbergs

En måltid hos oss är inte komplett utan något gott i glaset. I vår vinlista hittar du goda viner från välkända och små producenter. Ölen i glasen kommer från både lokala och internationella bryggerier och självklart har vi ett brett alkoholfritt utbud att fresta med.

Dagens lunch på Billingehus

Dagens lunch

Förgyll vardagen och väck smaklökarna till liv med en vällagad lunch högst upp på Billingen. Här dukas dagens vegetariska, kött- eller fiskrätt upp baserat på vad säsongen har att erbjuda. Soppa, sallad, bröd, bordsvatten, kaffe och en hisnande utsikt ingår alltid när du äter lunch här.

Julbord på Billingehus

Torsdag–lördag, 23 november–16 december

Varmt välkommen till en festlig jul på Billingehus, när vi dukar upp vårt klassiska julbord från första advent och framåt.

Vårt kök, under ledning av köksmästare Johan Berlin, lagar julens favoriter, med ett genomgående stolt mathantverk och inslag av lokala och hållbara råvaror.

Dagens lunch på Billingehus

Här erbjuds god mat med finess och magisk utsikt över Skövde

A restaurant with a view. Kom för utsikten. Stanna för smakerna. Det spelar ingen roll om det är ditt första eller femtioelfte besök på Billingehus, här får du alltid smaka på nya upplevelser.

Boka hotellerbjudande med middag


Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Zipline på Upzone höghöjdsbana

Upptäck Berget

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
Ett paket för dig som vill vara aktiv utomhus – på berget, vid sjön, eller kanske utmana dig med en hisnande aktivitet i luften? Övernattning, take away, middag och frukost.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.
Presentkort på Billingehus

Tips till alla hjärtans dag, fars dag och alla andra viktiga dagar – ge ett presentkort på en middag

Vi har fina presentkort som garanterat uppskattas när du vill ge bort något annat än prylar. Vad kan väl vara bättre än en god middag i vår restaurang, med en vidunderlig utsikt över Skövde?