Möte & event

Hos oss finns det gott om rum vare sig ni planerar storslagna möten eller småskaliga festligheter. Här är frottétofflor och smokingskjortor det senaste modet och släktmiddagar blandas med kickoffs, affärssamtal och livslånga löften om kärlek. Med god erfarenhet och blick för detaljer skapar vi minnesvärda stunder. Tillsammans med vårt goda kök och personliga atmosfär sätter vi guldkant på ert arrangemang. 

Möts på Billingehus i Skövde

I över fem decennier har gäster från hela västra Sverige rest hit för att få en paus från vardagen och bli inspirerade - och det är inte svårt att förstå varför med tanke på de energigivande och avkopplande aktiviteterna som väntar ute såväl som inne efter konferensen eller festen.

Konferenslokal Alphyddan på Billingehus

Konferens & möte

Billingehus erbjuder flexibla möteslokaler för små och stora grupper, sköna miljöer för mingel och ett mötesteam som tar hand om alla dina önskemål. Tillsammans med vårt goda kök och personliga atmosfär får ert möte det fokus det förtjänar. 
Band på Varbergs Stadshotell

Event

Kliv in i vår värld av möjligheter och energigivande aktiviteter. Oavsett vilka behov eller önskemål ni har så hjälper vi er att skapa en lyckad och minnesvärd upplevelse för ert event. Välkommen till Västgötaslättens främsta mötesplats.
Möte i konferenslokal på Billingehus

Lokaler för möten & event

Vi har gott om rum vare sig ni planerar storslagna möten eller småskaliga festligheter. Med god erfarenhet och flexibla lokaler kan vi ta fram rätt upplägg för ert arrangemang.

Boka ditt möte eller event hos oss

Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan. Vi återkommer inom kort med eventuella frågor och prisuppgift på ditt kommande möte.

En plats för möte och event i Västsverige

Läget mitt i Västra Sverige, bara en timme från Göteborg, två timmar från Stockholm och 45 minuter från Jönköping, gör det enkelt att ta sig till oss med bil eller tåg. Med det unika läget på Billingens brant finns fantastiska möjligheter för kreativa möten och konferenser med spännande aktiviteter.