Konferens på Billingehus i Skövde

En intim känsla i rymliga miljöer väntar. Billingehus erbjuder 20 flexibla möteslokaler för små och stora grupper, sköna miljöer för mingel och ett mötesteam som tar hand om alla era önskemål. Tillsammans med vårt goda kök och personliga atmosfär får ert möte det fokus det förtjänar.  Välkommen – vi tar hand om dig!

Ett berg av idéer väntar

På toppen av Billingen finns det alla förutsättningar för ett riktigt bra möte. Låt mötesdagen börja med en riktigt god frukost följt av konferens i inspirerande miljöer. När ni vill bryta av dagen kan vi ta med er på en tur i längdskidspåren eller varför inte inspireras av naturen med en walk and talk. Lunchen väljer ni givetvis om ni vill äta i vår vackra matsal med panoramautsikt eller laga utomhus över öppen eld. Ta höjd för nya upplevelser.

Tåg vid rapsfält. Ta tåget till er konferens

Att mötas på mitten

Billingehus ligger på toppen av Skövde, med utsikt över hela staden och ett stenkast från centrum.

Med en timmas tågresa från Göteborg och två timmar från Stockholm är det den perfekta platsen för alla att mötas på mitten.

Kommer du med bil finns det gott om fri parkering och laddstationer för elbilar.

Med rum för alla tillfällen

Vi har gott om rum vare sig ni planerar storslagna möten eller småskaliga festligheter.

Med god erfarenhet och flexibla lokaler kan vi ta fram rätt upplägg för ert arrangemang.

Aktiviteter – inomhus & utomhus

Umgås i sköna inomhusmiljöer med spel och aktiviteter såsom pingis, fussball och shuffleboard. Billingehus är ett aktivt hotell och har även ett stort och välutrustat gym.

Berget erbjuder en mängd utomhusaktiviteter med de bästa instruktörerna. Allt ifrån mountainbike, längdskidåkning och vandring till höghöjdsbanor och klättring.

Boka din konferens hos oss

Våren 2023 öppnar vi upp dörrarna för nya möten. Välkommen att skicka en konferensförfrågan. Vi återkommer inom kort med eventuella frågor och prisuppgift på ditt kommande möte.

En plats för konferens och aktiviteter i Västra Sverige

Läget mitt i Västra Sverige, bara en timme från Göteborg, två timmar från Stockholm och 45 minuter från Jönköping, gör det enkelt att ta sig till oss med bil eller tåg. Med det unika läget på Billingens brant finns fantastiska möjligheter för kreativa möten och konferenser med spännande aktiviteter.