Spa & Hälsa

Vill du fullända din vistelse på vårt hotell ska du boka ett erbjudande där det ingår tillgång till Earth Spa. Här kan du fylla på med energi från grunden och koppla av efter en aktiv dag ute, låta stressen rinna av eller bara rå om dig själv. En unik spaupplevelse under jord med varma och kalla bad, wellness och sköna behandlingar väntar. 

Ankomst från 10 maj
Kvinna vilar på spa

Lilla Spaupplevelsen

Pris från 1490:-/person
Ett dygns välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med energi. Här väntar helande upplevelser på spa, middag och en skön övernattning med frukostbuffé.
Ankomst från 10 maj
Kvinna flyter på vatten spa

Stora Spaupplevelsen

Pris från 2980:-/person
När du vill koppla av och njuta lite mer av allt – då gör du rätt i att boka detta paket. Du får två sköna övernattningar med goda middagar och gott om tid att koppla av på spa.
ANKOMST FRÅN 10 MAJ
Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Pris från 1790:-/person
Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa. Njut av en god middag, övernattning och frukostbuffé. 
Fredagar – Spa ingår från 10 maj
Sittgrupp i lobbyn på Billingehus

Bo & Bubbel

Pris från 1190:-/person
En perfekt getaway! Checka in, njut av ett glas bubbel och två goda rätter i Sandbergs Matsal. Sov länge, ät en lyxig hotellfrukost & checka ut extra sent.

Midsommar på spa

Pris från 2090:-/person
Välkommen till oss i midsommar och njut av god mat, hotellmys och skön avkoppling på Earth Spa! Starta eller avrunda vistelsen med en lyxig midsommarlunch. Välj 1–2 nätter.
Spa ingår från 10 maj
Mingel fest bubbel

Fira!

Pris från 1290:-/person
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Fira på tu man hand eller bjud med nära och kära. Njut av en lyxig hotellvistelse med en god 3-rättersmiddag.
BOKA MED SPA FRÅN 10 MAJ
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Pris från 1225:-/person
Vårt hotell ligger på berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med ledavgift, middag, övernattning och frukost. 
ANKOMST FRÅN 10 MAJ

Golf & Spa

Pris från 2045:-/person
Varför välja när du kan få det bästa av två världar? I detta sköna paket får du förutom en dag på golfbanan, middag och övernattning även gott om tid att varva ner på spa.
Spa ingår från 10 maj
Par på hotellrum

Romantikern

Pris från 1890:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och frukostbuffé.
Ankomst från 10 maj

Vardagslyx

Pris från 1590:-/person
När livet går i ett – ge dig själv tid för egen tid, eller "tillsammanstid" med någon du tycker om. Checka in, njut av god mat, koppla av på Earth Spa och lämna vardagen ett dygn.
ANKOMST FRÅN 10 MAJ
Badrock på spa och en bistrorätt

Spa & Bistro

Pris från 1190:-/person
Ett förmånligt paket där du får lite lagom av allt – en god bistrorätt, några timmars skön avkoppling på spa, en god natts sömn och frukostbuffé.

Vårens event på Billingehus


10 & 11 maj
Tommy Nilsson

Exclusive Dinnershow – Tommy Nilsson

Pris: från 1390:- (2190:-/person inkl. logi)
Upplev Tommy Nilssons unika röst och fantastiska låtskatt i ett sammanhang utöver det vanliga. Det blir en helkväll där god mat, miljö, dryck och musik kommer att skapa magi.
Kvinna flyter på vatten spa

Earth Spa – öppnar i maj 2024

Kvinna vilar på spa
Badrock på spa Billingehus
Tvagningsplats på spa
Brun vas på en träbänk
Yogaposition på yogamatta
Handmassage
Bastu på Eart Spa Billingehus
Gong aktivitet
Händer under vatten

Dagspa – avkoppling på spa över dagen

För dig som bor i närområdet och vill besöka oss över dagen så kommer vi att erbjuda flera härliga dagspapaket. Kanske vill du starta med en god frukost innan du varvar ner på spa? Eller varför inte avsluta din spaupplevelse med en välsmakande lunch eller bistrorätt?

Dessa paket släpps lite närmare inpå vår spa-öppning i maj!