After work på Billingehus

Eller after-ski, after-bike eller after-skogspromenad. Ett bubblande myller och en avslappnad miljö är bara två av ingredienserna till varför vår AW är så uppskattad. I över 50 år har våra gäster lutat sig tillbaka i sköna fåtöljer efter en dag i skogen, backen eller på jobbet för att varva ned för att senare slå klackarna i taket eller avsluta kvällen i matsalen. Och det ska de får göra i minst 50 år till. Välkommen till schlättas godaste drinkar och en fantastisk stämning.

Servering på Sandbergs restaurang

AW och livemusik på toppen av Skövde

Utvalda fredagar, blir vår vanliga after work ännu roligare med extra skönt häng och liveunderhållning kl. 17–20! 

Datum och artister:

22 mars – Felix & Mattias – Denna kväll bjuder vi även in till en kväll med temat ”Vin & Chark”. Vi plockar fram några extra goda flaskor från vinkylarna och erbjuder ett antal trevliga rariteter på glas. Till detta erbjuds även kvällens ost & chark-meny som köket satt samman. 

26 april – Sofi & Vi

24 maj – Sofi och Micke Öijwall

David Malm musiker

27 juni – David Malm

Marcus Strandman musiker

4 juli – Marcus Strandman

Sofia & Jonatan musiker

11 juli - Sofia & Jonatan

Felix & Mattias musiker

18 juli & 1 augusti – Felix & Mattias

Liza Morgansdotter musiker

25 juli – Liza Morgansdotter

Tilde & David musiker

8 augusti – Tilde & David

After work i Skövde

Möt upp dina vänner på Billingehus för att skåla in helgen – eller vilken dag som helst egentligen – hos oss är vardagen alltid avlägsen. Sjunk ner i en soffa i lobbyn, eller ta plats på Bar Arne för att njuta av den storslagna utsikten. Blir du hungrig kan du beställa något gott från vår bistromeny eller om du vill, boka bord för att äta en middag på Sandbergs.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

À la carte meny Sandbergs matsal Billingehus

À la carte

Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar.

Shuffleboard

Shuffleboard, pingisbord och foosball

På hotellet finns shuffleboard, pingisbord och foosball som är fritt att använda för gäster. Kanske vill du utmana vännerna på en trekamp, eller så kör ni en omgång rundpingis tillsammans. Utrustning finns att hämta i receptionen.

Det finns även en mängd roliga sällskapsspel om du hellre slår dig ner i en av våra sköna sittgrupper. Låt spelet ha sin gång och må bäste vinnare vinna.