Bistropaket

En mysig hotellnatt med god mat

För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.

I paketet ingår:

  • En övernattning med del i dubbelrum 
  • En valfri bistrorätt på Uno Bar & Bistro, från kl. 14
  • Frukostbuffé 

Barn 2–14 år: 450:- I priset ingår en övernattning, valfri bistrorätt alt. barnmeny, samt frukostbuffé. Barn under 2 år bokas på telefon eller mail.

Läs mer
Från 990:- /person

Bra att veta

Incheck från kl. 15 och utcheck senast kl. 11.

Detta paket går att boka t.o.m. 9 maj. Från 10 maj kan du boka Spa & Bistro ›

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation

Gå på konsert eller evenemang i Skövde

Kanske vill du boka in en konsert, eller passa på att besöka något roligt evenemang när du är i Skövde? I Västsverige Skövdes evenemangskalender ser du vad som händer framåt och kan planera in en skön vistelse hos oss i samband med det. Kombinerat med spännande aktiviteter på berget får du en härlig miniweekend med maxad upplevelse!

Att göra på hotellet


Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Shuffleboard, pingis & foosball

På hotellet finns shuffleboard, pingisbord och foosball som är fritt att använda för gäster. Kanske vill du utmana vännerna på en trekamp, eller så kör ni en omgång rundpingis tillsammans. Utrustning finns att hämta i receptionen. 
Aktiviteter på Billingen i Skövde

Billingen – ett berg av upplevelser

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men när det gäller aktiviteter hittar du faktiskt det bästa på baksidan. Runt knuten på hotellet ligger berget Billingen som bjuder på både äventyr och vackra vyer, med aktiviteter som mountainbike, vandring, höghöjdsbana och klättring under sommaren. På vintern finns här längdskidspår med officiellt Vasaloppscenter, skidbacke och isbana under tak.