Jul på Billingehus

Julbord med mysig övernattning på hotell

Fira in julen med oss på Billingehus och checka in för festliga och sköna dagar. Kökschef Johan Berlin med kollegor dukar upp julens favoriter, med ett genomgående stolt mathantverk. Toppa vistelsen med god frukostbuffé och sköna promenader på berget.

I paketet ingår:

  • En övernattning med del i dubbelrum 
  • Glögg följt av ett klassiskt julbord
  • Frukostbuffé.

Barn 2–14 år: 650:- I priset ingår en övernattning, julbord, samt frukostbuffé. Barn under 2 år bokas på telefon eller mail.

Läs mer
Från 1390:- /person

Bra att veta

Går att boka med ankomst torsdag–lördag, 23 nov-16 dec 2023.

Incheck från kl. 15 och utcheck senast kl. 11.

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation
Klassiskt julbord på Hôtel Eggers

Klassiskt julbord i Skövde

Vårt kök presenterar ett vällagat och klassiskt julbord, med traditionella rätter såsom Jansson, köttbullar, korv, glacerade revben och olika sorters kål. När det kommer till fisken väljer vi sorter med omsorg, gärna fiskad i vårt närområde. Våra kockar gravar eller röker fisken, och sillen läggs in med både traditionella och moderna smaksättningar. Detta och mycket mer finner du på vårt julbord. Självklart finns det även ett välfyllt efterrättsbord med allt det söta som hör julen till. Välkommen till en festligt och god jul på Billingehus!

Upplevelser ute och inne


Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på hotellet

Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här. Shuffleboard, pingis, foosball och en mängd olika sällskapsspel finns tillgängliga om du vill utmana vänner och familj. 
Vandring och längdskidåkning på Billingen

Upptäck berget Billingen

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men när det gäller aktiviteter hittar du faktiskt det bästa på baksidan. Runt knuten på hotellet ligger berget Billingen som bjuder på både äventyr och vackra vyer, med aktiviteter som mountainbike, vandring och klättring. På vintern finns här längdskidspår med officiellt Vasaloppscenter, skidbacke och isbana under tak.
Foto: Vastsverige.com
Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.