Aktivitetspaket

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men det bästa hittar du faktiskt på baksidan. Runt knuten finns mängder av aktiviteter som mountainbike, längdskidåkning och otroliga vandringsleder som bjuder på både äventyr och vackra vyer. Här finns upplevelser för alla säsonger!

Vandring Vallebygd Skövde Foto: Roger Borgelid/Vastsverige.com

Vandringslycka

Pris från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka! 
13-15 OKT

Yoga- & vandringshelg

Pris från 3195:-/person (dagpaket 1295:-)
Följ med på en långhelg med yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.
Zipline på Upzone höghöjdsbana

Upptäck Berget

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
Ett paket för dig som vill vara aktiv utomhus – på berget, vid sjön, eller kanske utmana dig med en hisnande aktivitet i luften? Övernattning, take away, middag och frukost.
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Pris från 1545:-/person
Vid vårt hotell ligger berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister.  Boka paket med MTB-hyra, middag, övernattning och frukost.
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Pris från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.