Aktivitet & kultur

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men det bästa hittar du faktiskt på baksidan. Runt knuten finns mängder av aktiviteter som mountainbike, längdskidåkning och otroliga vandringsleder som bjuder på både äventyr och vackra vyer under årets alla säsonger. Skövde och Skaraborg erbjuder även ett rikt kulturliv med mycket att uppleva för alla åldrar och intressen. 

Boka med snögaranti
Längdskidåkning på Billingen Foto: Alexander Arnholm Vastsverige.com

Skidglädje på berget

Pris från 1245:-/vuxen & 610:-/barn
Med vårt skidpaket kan du välja om du vill ta en tur i spåret eller susa nerför Billingebacken. Efter en frisk dag på berget väntar en god middag, mys, övernattning och frukostbuffé.

Upptäckarglädje

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Boka med snögaranti
Längdskidåkning på Billingen Foto: Alexander Arnholm Vastsverige.com

Skidglädje med guldkant

Pris från 1390:-/vuxen & 660:-/barn
Paketet för dig som vill fokusera på skidåkningen, njuta av lyxen att bo på hotell och få all mat serverad. Spåravgift/liftkort, lunch, middag, boende och frukostbuffé ingår. Stanna längre och få rabatt!
Vandring Vallebygd Skövde Foto: Roger Borgelid/Vastsverige.com

Vandringslycka

Pris från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka! 
Erbjudande med fyra övernattningar
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2590:-/person
Till Billingehus har lokalbor och långväga resenärer vallfärdat sedan 1970 för den sköna avslappningen. Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt.